Assalamualaikum ....

Daku memerlukan respon untuk entri yang bermula dengan tajuk berunsur soalan nie.. ^_^

bila berblog walking..bukak FB selalu nampak satu benda nie...Mistine BB Wonder Cream (BBC).. bila baca testimoni tu rasa berkenan  + tergoda la pulak... BBC nie sebenarnya bertindak sebagai foundation, concealer, sunblock, pelembab.. semua dalam satu...(sesuai utk org malas macam daku...^^)

product from korea..dan halal katanya..itu la yg penting..kita cari produk halal kan...lagi pulak BBC org kata bila pakai benda alah tu muka kita nampak lite2 je..macam tak ade pakai apa..tak tebal la...tapi hasilnya cantik! macam muka artis kora la kut...hahaha... nie yang buat i tergoda nie..kihkih....

ada dua jenis..satu tu BB Cream..satu lagi tu BB Gold Cream..ntah apa beza pun yaya tak tau..ade sesape boleh tolong detailkan  benda nie?




harga pulak yaya tak pasti...ada jual RM35, 40, 45 ... sepatutnya harga benda alah nie berapa ? kalau nak beli yang mana satu ok.. BBC yang biasa tu or yg gold tu ? yaya mmg teringin nak beli nie..mt.tmfs pun dah green light nak belanja beli  nie..(suka2...dah dia yang selalu sibuk mintak daku pakai bedak..haruslah dia yang belikan kan..kan ?)