Assalamualaikum ...

Bukan setakat keputusan tapi berserta tindakan sekali..semuanya telah selesai..semuanya sudah berakhir..sedih :( terpaksa ....

lunch tadi ke telekom ...pergi terminate line telefon rumah .. bermakna line streamyx jugak telah di terminate ..huhu..huwaaaaa....

terpaksa potong semua......

demi supaya adik bongsu yaya yang khusyuk ngadap facebook tu dapat 8A PMR tahun nie ...
demi supaya emak tak sakit mata tengok adik-adik ngadap PC memanjang ..
demi supaya bil telefon tak melambung akibat ada yang suka bergayut telefon dengan  awek ...
demi supaya bil elektrik tak semakin naik umpama serumah ada 15 org ..padahal 4 org je ..
demi supaya adik yang sorang tu tidur waktu malam dan berjaga siang dek kerana online waktu malam ...
dan ..demi supaya matlamat yaya nak saving 500.00 sebulan tercapai ... hihi ....
sebab yaya yg bayar semua bil utiliti rumah mak.....

jadi..maknanya .. bermula malam ini yaya akan berblogwalking menggunakan handphone ...lappy pulak ada masalah bateri ...huhu ..

jadi minta jasa baik anda semua yang disayangi .. tolonglah yaya ..bukan mintak duit nak beli lappy baru pun..tapi cuma ini jer...

simply go to Dashboard > Settings > Email & Mobile

 klik pada  : Yes .. on mobile device . bla bla bla ....



nanti senang la yaya nak ziarah blog kawan .... ^^



nota kaki : TQVM in advance ^^








5 Comments

  1. hrp semua yg di listed tu tercapai..

    ReplyDelete
  2. misya : harap macam tu la ...

    ReplyDelete
  3. lip : senang kan nak blogwalking guna template mobile .. tak perlu kecil kan saiz or bearkan ...

    ReplyDelete

Komen yang membina sangat dihargai. Terima kasih.