Semalam .. dinner kami kat sini .. saje je nak kasi heboh tempat nie .. bertempat di Kg Losong Haji Su .. di bawah jambatan sultan mahmud.. senang nak cari tempat nie sebab satu area dgn perkampungan keropok losong yg femes tu ..

kat sini mmg sedap.. setiap menu lauk pauk diketegori S, M atau L .. tapi kalau ikan ikut gram  la.. walaupun glemer dgn seafood kat situ tapi semalam kami order menu ayam  hidangan size S sahaja.. S pun dah banyak bg Yaya...

 nie la tempatnya ... bercirikan kemelayuan .. yaya pergi malam ambik gambar guna hp tak nampak hape .. so terpaksa cilok pic dr google ... :-p


 scenery from my table...kalau pergi siang la .. pergi malam cuma nampak masjid kristal tu bersinar-sinar dengan pelbagai warna .. sekejap hijau sekejap merah sekejap biru .. bertukar-tukar ...
*pic dr google

nie pulak yang kami order ... makan dengan nasi putih ...

 1) Chicken Fried With Spring Onion

 2) Chicken Sweet Sour

 3) Mixed Vege

 4) Fried Egg With Mushroom

 5) Teh O Limau & Apple Juice 

 Wafiq makan sendiri ... nasi putih ngan telur ..

 mr.tmfs .. lampu-lampu kat belakang tu adalah jambatan sultan mahmud ..


 2 orang makan ... licinnnn ...

 pemandangan tingkat atas bahagian dalam ...

open area kat tingkat bawah ... ade skrin besar kat sini ...


sambil makan sambil dengar alunan muzik.. rasanya semua lagu tradisonal negeri ...cuma ingat watimah landak je..pastu bajet cam hotel lak kat situ sebab satu pinggan kosong terus je pelayan dtg kutip..

semua lauk pauk tu boleh je masak kat rumah .. tapi ape salahnya sekali sekala tukar pemandangan kan ... bg yaya kualiti masa dengan suami dan anak amat penting .. 

total RM untuk semua makanan kat atas tu cuma RM 31.35 termasuk 4% caj perkhidmatan dan 6% cukai ... tak de la mahal sangat kan ...

next time pergi kena order seafood la pulak .. nak pergi siang  hari .. nie kalau tauke dia terbaca blog nie kalau tak bg diskaun tak tau la... hihihi...



hadiah giveaway dah update kat  S I N I

nota kaki : TQ to MR. TMFS sudi buat supprise bawak gi sini ... yaya nie nama je org trg .. tapi tak pernah sampai sini ... lain kali buat la supprise lagi ye ... :-)