Akhirnya berjaya buat 'Reply To Comment'

by - Saturday, February 19, 2011



tak susah pun nak buat benda nie...nasib baik ada Ammar and Nescafe Ais tolong ajarkan .. sekali buat dah menjadi ! horey ! Yaya yg rabun IT nie pun boleh buat ...apatah lagi adik-adik yang cerdik pandai..sure menjadi punya ...

Yaya tak nak la buat tutorial..rasanya dah berlambak dah org buat tutorial pasal nie .. tak pun pergi jer curi ilmu dengan Ammar and Nescafe Ais tu ....

tapi kalau tak menjadi boleh je tanya Yaya ... apa yang Yaya boleh tolong Yaya tolong... tapi kalau nak buat nie pastikan blog korang setting dulu kat comment tu ... make sure embedded below post ok... kalau tak memang tak menjadi ....

selamat mencuba...hikhik...



You May Also Like

0 Comments