Saya Melayu

Assalamualaikum ...

anak ibu bersungguh benar makan spaghetti guna garfu ..

walaupun payah nak disua ke mulut..dah makanan omputih, makan kena guna garfu la..

haish..tak boleh jadi..ibu, dah nak kejong la tangan Wafiq ni..

baik Wafiq makan guna tangan..senang! saya kan orang Melayu...^_^







.

4 Ulasan

Terima kasih sudi baca. Komen membina sangat dihargai. Komen yang mengandungi 'link', menggunakan unknown profile tidak akan disiarkan. Harap maklum.

  1. Samalah macam sibongsu kakcik yang sepet tu. Makan mee goreng pun dibantainya guna tangan je. :)

    BalasPadam
  2. mkn dengan tgn lagik puas, lagi byk boleh masuk dalam mulut...hehehehe

    BalasPadam
  3. hahaha..kalau si damia..gigih..taknak jugak guna tangan.. sudahnya yang terabur sama banyak dengan yg masuk mulut..

    BalasPadam
  4. hehehe..ntah ibu ni, mkn pakai tgn kan senang..

    BalasPadam
Catat Ulasan
Terbaru Lebih lama