baru balik dari mahkamah ... ape kes.. nanti next entri cerita .. ingatkan sekejap kat mahkamah..tapi kalau dah setengah hari baik isi form cuti .. half day a.m ..

rupanya baru tersedar last yaya apply cuti 18/1/2011 .. tu pun ada appointment klinik .. maknanya dah 4 bulan tak cuti ..  cuti yaya mmg tak pernah habis .. tak boleh foward pulak tu .. nak jual cuti kat company pun tak boleh .. dulu masa kat company lama boleh jual balik cuti .. pastu majikan akan bayar balik.. mmg kaya raya la time tu ..

yaya nie mmg jenis tak suka cuti .. *bagus kan .. hap tuih... kihkih... tapi alang-alang td isi form cuti half day untuk pagi nie ... terus isi untuk cuti 2 hari minggu depan ...  cuti dah approve pun..

bestnya cuti .. tapi kali ni bukan duk saje tapi nak meraikan umi mia nak datang bercuti ke kuala terengganu.. jadi kena la bawak dia sekeluarga berjalan-jalan ..

tapi tak pe .. cuti apply ahad dan isnin .. jumaat sabtu dah cuti .. hari selasa pulak cuti hari wesak ... best !!