Keputusan Yaya Azura 1st Giveaway

 ni dia .. tengok sendiri nombor korang di entri  I N I



1) Storage Organiser - L



2) Storage Organiser - M
 


  3) Backseat Organiser




tahniah ye pada pemenang .. harap dapat tinggalkan detail : nama , alamat dan nombor telefon melalui comment form di entri ini ..  jgn risau.. komen tak auto publish ...hihihi ...

Insya Allah next time Yaya nak buat contest pulak ... tapi tak mo dah mintak bantuan pakcik random nih ... hihihi ...

10 Ulasan

Thank you for reading my blog. Constructive comments are greatly appreciated. Thank you.

  1. tahniah kpd pemenang2...nasib sy xberapa baik...huhu...=(satu je lg number...xpelah, lain kali buat lg GA ye yaya....

    BalasPadam
  2. ok2,fara dah faham ..xp2 ...pdm jer cmmt fara tadi kak ..hehehe

    BalasPadam
  3. tahniah pd pemenang...
    x bertuahnya sy ni..huhu

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah... nombor 87 ada di situ..

    Thanks berjuta-juta kali buat Yaya...

    Ini n3 phargaan dari Nida:

    http://along-nidar.blogspot.com/2011/05/rezeki-pada-hari-ini-thanks-yaya.html

    :)

    BalasPadam
  5. tahniah..
    seronoknya sape yg mnang tu..

    BalasPadam
  6. tahniah kepada yang menang
    sipi2 je nak kene
    huhu

    BalasPadam
  7. tahniah pade yg menang,,,,
    baru perasan link saye xde dalam list peserta pun.... xpela result pun dh kluar.....

    BalasPadam
Catat Ulasan
Terbaru Lebih lama