Segmen Bloglist 2020 Blog Shida | Pembuka entri bulan Julai Yaya mulakan dengan menyertai segmen bloglist dari blog Dunia Shida. Segmen akan bermula 24 Jun 2020 sehingga 13 Julai 2020 bersamaan 20 hari sahaja. Okay lah jom tengok apa syarat-syarat yang patut diambil kira dalam menyertai segmen shida ini, sememangnya mudah sahaja. Okay lets start it :)


  1. Buat satu entri dan tajuknya - SEGMEN BLOGLIST 2020 BLOG SHIDA | www.duniashida.com
  2. Copy Banner Segmen dan masukkan dalam entri serta backlink kan ke entri segmen ini. 
  3. Cerita sikit dalam entri "apa yang korang suka tentang blog shida"
  4. Follow Blog Shida dan Add Facebook Shida Radzuan **jika ada facebook ya :)
  5. Dah siap? Korang boleh send link entri korang ke komen entri segmen ini sahaja ya.
  6. 20 blogger terpilih akan shida masukkan ke dalam Bloglist 2020. Bloglist ini akan kekal sehingga Disember 2020 selagi blog tersebut masih aktif.
  7. 1 pemenang akan shida pilih melalui referral tertinggi atau Top Referral dan akan membawa pulang berupa hadiah cash RM50.00
  8. Okay itu sahaja untuk segmen kali ini, Semoga berjaya dan Selamat Bersegmen untuk semua bloggers.
Apa yang Yaya suka tentang blog Shida?

Blog Shida nampak kemas dan tersusun. Sedap mata memandang. Banyak entri personal yang dekatkan Shida dengan pembaca. Dan Yaya sangat tertarik dengan misi Shida untuk memburu follower ke 5000 dan pageview ke 10 juta. 10 juta weh! Selamat maju jaya buat Shida.


9 Comments

  1. menarik ni. nak join la jap lagi..

    Jemput join giveaway ejulz juga k. Tamat pada 15 JUL 2020.

    Giveaway by ejulz & mamapie

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen
    Mudah2an ada rezekinya

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum, salam kenal dari saya, yang singgah daripada segmen yang sama.. Best of luck to you...

    https://www.shikinrazali.com/2020/07/segmen-bloglist-2020-blog-shida.html

    ReplyDelete
  4. Wahh best ni nnt nak join hehe. Goodluck kak! :D

    ReplyDelete
  5. Datang dari segmen yang sama :)

    https://ikashoid.blogspot.com/2020/07/segmen-bloglist-2020-blog-shida.html

    ReplyDelete
  6. salam, senarai pemenang dah update ya :)
    http://www.duniashida.com/2020/07/senarai-pemenang-segmen-bloglist-2020.html

    ReplyDelete

Komen yang membina sangat dihargai. Terima kasih.