Terawal Membeli

by - Tuesday, April 30, 2013

Assalamualaikum...

Alang-alang ada offer 20%..baik beli dulu.. Jumaat hingga Ahad lepas ada offer kat Kiddy House.. usha harga online sama je..tu belum plus postage.. so memang jimat sangat dah...

Semua jenis pakaian ada less 50%.. baju untuk anak perempuan mmg cantik2 lah..boboi biasa laaa...tak banyak pilihan..untuk bawah 2 tahun ada banyak..besar wafiq tak de sangat..Tp beli jugak 5 helai..hihi..kata mr.tmfs..'nk jimat simpan buat raya..'..so simpan jer lah....

You May Also Like

2 Comments

  1. biasalah yaya,kaum ibu ni pntang nampak sale, msti xkn lepaskan peluang.lg2 brg anak2...sy pn tgh usha2 butik bby yg tgh bat sale jg ni,nak cari brg2 adik si Haiqal...

    ReplyDelete