Tuesday, June 28, 2011

#

segmen dan jom dapatkan 1000 follower bulan ini

Assalamualaikum ..


jiran sebelah buat segmen ..jadi yaya pun nak join jugak la..sokong jiran...hihi ...

korang nak join  ? nie linknya : http://naimulfirdaus.blogspot.com/2011/06/segmen-dan-cara-dapatkan-1000-follower.html

Hadiah-hadiahnya:

waahh..pantas jugak follower Naimul nie naik ..masa berjiran hari tu rasa follower Naimul kurang sikit dari Yaya ..tapi sekarang dah pintas daa....^^ kalau nak tahu rahsia memikat follower kena singgah ke blog Naimul ...nie antara entri di blog beliau : Cara Meramaikan Follower

yaya pun nak jugak seribu follower ..bila follower dah ramai harapnya pageview and unique view naik jugak la...dan walaupun follower dah ramai tapi harapnya biarlah mereka kembali kesini ..baca dan komen entri ..

mereka yang dah follow yaya pulak insya Allah yaya akan follow balik .. tapi kalau tak de link blog kat profile susah la kan..nak jejak macam mana ...kalau dah follow n tinggal komen atau jejak kat SB boleh la yaya jeja balik ..kalau tak..tak dapat den nolong...^^








7 comments: